Utilizatorii Pharmec Farmacie pot oferi pacientilor medicamente cu discount prin PharmAccess

28 septembrie 2011. Pharmec se alatura programului national Pharm Access, initiat de Infotreat, ce ofera farmaciilor din intreaga tara posibilitatea de a facilita pacientilor accesul la tratament medical, prin reducerea sau eliminarea coplatii anumitor medicamente.

Programul PharmAcces este lansat pe 1 octombrie 2011 si reuneste, in beneficiul pacientilor, mai multe entitati din sectorul farmaceutic - producatori de medicamente, dezvoltatori de software farmaceutic, farmacii, chiar si medici.

Concret, pacientii vor primi de la medici carduri de reducere prin care vor beneficia, la cumpararea medicamentelor din farmacii, de discount-uri. Farmacia, la randul ei, primeste aceste discount-uri, prin intermediul Infotreat, de la producatori.

card pharm access

In calitate de partener Infotreat in cadrul acestui program, Pharmec a facut demersurile necesare pentru a opera in aplicatia informatica toate modificarile prin care farmacia va putea acorda reduceri pacientilor. Astfel, utilizand aplicatia informatica Pharmec, orice farmacie poate adera la acest program, prin semnarea unui contract de prestari servicii si va putea beneficia de usurinta operatiunilor (verificarea cardurilor, eliberarea de medicamente cu discount, rapoarte etc.) fara niciun cost.

Pentru detalii despre configurarea si utilizarea sistemului PharmAccess din Pharmec, contactati reprezentantul Pharmec din zona dumneavoastra.

 
Medicii de familie au "pharmec" si in Harghita
Consultantii Pharmec din judetul Harghita au participat alaturi de medicii de familie si de asistentii medicali din Odorheiu Secuiesc la Conferinta de Medicina Familiei din 21-22 martie 2014.
  ......................................
MaraMedica 2014 - Salon expozitional cu Pharmec

Consultantii Pharmec din zona Maramuresului au inceput anul in forta, participand la cea de-a XI-a editie a salonului expozitional MaraMedica, dedicat industriei medicale si stomatologice.

  ......................................
Ce modificari aduce noul formular de prescriptie electronica?

Incepand cu luna februarie, a intrat in vigoare formularul actualizat de prescriptie electronica, ce va fi utilizat astfel:

  ......................................