Soluția completă pentru serviciile de Medicina Muncii

Download documente

Programul Pharmec este partenerul de încredere al profesioniștilor din domeniul medicinei muncii, aplicația pe baza căreia medicul poate să ofere consiliere în vederea prevenției bolilor legate de locul de muncă, să identifice riscurile profesionale și să certifice starea de sănătate a angajaților.
 

Ce înseamnă gestiunea dosarelor de Medicina Muncii folosind o aplicație informatică specializată?

  • Reducerea volumului de muncă și a activităților de rutină - programarea pacienților, gestiunea completă a unui număr nelimitat de fișe, configurarea unor structuri de tip șablon pentru servicii sau notificările automate privind revizuirea periodică a dosarelor devin instrumente cheie pentru economisirea timpului.
  • Integritate și securitatea datelor medicale și cu caracter personal - aplicația Pharmec gestionează în mod securizat dosarele medicale ale pacienților, prin chei de autentificare a utilizatorului și sisteme de protecție internă.
  • Rapoarte și recomandări - aplicația oferă rapoarte personalizabile și statistici cu ajutorul cărora se pot elabora recomandări către angajator și se poate oferi consiliere în vederea prevenției incidenței anumitor boli specifice.

Consultanții Pharmec vă stau la dispoziție pentru o prezentare gratuită! Testați aplicația Pharmec:

Solicitare Demo Gratuit


Imagini

Pharmec - Medicina Muncii Pharmec - Medicina Muncii