Avantajele utilizării Pharmec Farmacie

Cele mai bune servicii de suport și service în farmacie

Rețeaua națională de reprezentanți Pharmec numără peste 100 de consultanți specializați în a asigura suport și asistență fizică farmaciilor din orice localitate din România.

Alături de acești consultanți locali, o întreagă echipă de programatori și specialiști IT, farmaciști, medici, analiști și specialiști din țară și din străinătate lucrează la dezvoltarea și îmbunătățirea soluțiilor Pharmec, astfel încât incidența disfuncționalităților tehnice și informatice din farmacie să fie minimizată, iar problemele eliminate în cel mai scurt timp.

Serviciile oferite de reprezentanții Pharmec acoperă o întreagă gamă de modalități de asistență și suport: telefonic, online, prin conectare la distanță sau fizic în farmacie.

Aflați mai multe despre soluțiile și serviciile oferite!
 

Servicii de training și consultanță (Pharmec Expert Training)

Pharmec oferă cursuri de instruire susținute de consultanți Pharmec cu experiență, specializate pe gestiunea informatică a cabinetului medical și a farmaciei, adaptate în funcție de schimbările din mediul legislativ, de noutățile din industria de healthcare și de solicitările participanților.

Aflați detalii de la edițiile Pharmec Expert Training din 2013.  
 

Soluțiile Pharmec de informare și promovare

  • Pharmec eLearning - Platformă online de cursuri de specialitate și training-uri organizate de specialişti în domeniul medical-farmaceutic, creditate cu puncte EFC. Soluția este accesibilă din interfața de lucru a aplicațiilor Pharmec și este disponibilă în mod gratuit tuturor utilizatorilor.
  • Pharmec News – Canal de știri și sondaje de opinie al aplicației Pharmec, accesibil în peste 2.400 de farmacii și peste 2.000 de cabinete medicale. Platforma permite utilizatorilor din toată țara să acceseze știri actualizate zilnic, direct în interfața de lucru. De la lansarea canalului au fost difuzate peste 11.000 de știri de interes pentru specialiștii în domeniul sănătății.
  • Farm.ro – Instrument online pentru promovarea produselor farmaceutice și a serviciilor medicale. Sistemul este gratuit pentru utilizatorii Pharmec cărora le oferă controlul asupra informațiilor de interes general afișate în portal.