Pharmec pentru farmacii

pharmec pentru farmacii 

Pharmec pentru farmacii este solutia completa de gestionare informatica a tuturor activitatilor dintr-o farmacie moderna. De la aparitia ei in anul 1998, aplicatia s-a impus drept liderul de piata al industriei software farmaceutice din Romania, creand standardele actuale de calitate si functionalitate. Aplicatia ruleaza in peste 3.000 de farmacii din toate judetele tarii si este acreditata de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

"Pharmec este dezvoltat de o echipa cu experienta indelungata in administrarea farmaciilor. Managementul, programatorii, dezvoltatorii si cei peste 100 de consultanti nationali si farmacistii ce compunem echipa Pharmec intelegem cel mai bine nevoile clientilor si adaptam permanent programul in functie de evolutia si dinamica pietei. Programul este permanent actualizat electronic, pe Internet, fara intreruperea activitatii. Activitatea in farmacie se desfasoara atat de usor cu programul Pharmec, incat utilizatorului i se pare ca il foloseste dintotdeauna si ca nu se poate concepe activitatea farmaciei fara el. Pharmec reprezinta standardul aplicatiilor software pentru farmacii. Pentru ca Pharmec este prima alegere a farmaciilor din Romania." Raul Forje, Business Unit Manager Pharmec

 
beneficii farmacii
   
functionalitati farmacie

Beneficiile Pharmec pentru farmacii

Descoperiti metodele de crestere a veniturilor farmaciei si de reducere a costurilor utilizand Pharmec.

  

Gestiunea completa a farmaciei

Aflati mai multe detalii despre functionalitatile aplicatiei Pharmec si modul de organizare in module usor de gestionat.

 
educatie farmaceutica continua
   
referinte clienti pharmec

Educatie farmaceutica continua online -EFC

Cum puteti obtine puncte EFC intr-un mod simplu si sigur?  Prin platforma Pharmec eLearning - un instrument modern de educatie continua online pentru farmacistii care utilizeaza aplicatia Pharmec - gratuit.

  

Ce spun farmacistii despre Pharmec

De ce apreciaza utilizatorii aplicatia Pharmec pentru farmacii? Aflati direct de la colegii dvs. farmacisti care sunt cele mai utile functionalitati si beneficii pe care le ofera utilizarea softului.

Programati o intalnire cu consultantul Pharmec din orasul dumneavoastra pentru o prezentare gratuita. 
Medicii de familie au "pharmec" si in Harghita
Consultantii Pharmec din judetul Harghita au participat alaturi de medicii de familie si de asistentii medicali din Odorheiu Secuiesc la Conferinta de Medicina Familiei din 21-22 martie 2014.
  ......................................
MaraMedica 2014 - Salon expozitional cu Pharmec

Consultantii Pharmec din zona Maramuresului au inceput anul in forta, participand la cea de-a XI-a editie a salonului expozitional MaraMedica, dedicat industriei medicale si stomatologice.

  ......................................
Ce modificari aduce noul formular de prescriptie electronica?

Incepand cu luna februarie, a intrat in vigoare formularul actualizat de prescriptie electronica, ce va fi utilizat astfel:

  ......................................