Pe malul mării, conferințele dedicate profesioniștilor din sănătate au pharmec

02 Iunie 2015

În perioada 27-29 mai, reprezentanții Pharmec au participat la două evenimente cu profil medical și farmaceutic la Mamaia.

Conferințele Farmacist.ro și Pediatru.ro, organizate de Versa Media, au reunit peste 400 de farmaciști, asistenți de farmacie, medici pediatri și medici de familie cu specializare în pediatrie din Constanța și zonele alăturate.

Conferențiari de seamă la Farmacist.ro
Alături de reprezentanții industriei farmaceutice locale, conferința Farmacist.ro a reunit reputați profesori universitari precum prof. univ. farm. dr. Dumitru Lupuliasa, prof. univ. dr. Victoria Hîrjău, prof. univ. dr. Doina Drăgănescu și prof. univ. dr. Simona Negreș, care au adus în discuție diverse aspecte ale managementului farmaceutic și terapiilor medicamentoase.
 
Actualități în practica pediatrică
Câteva dintre subiectele abordate în cadrul conferinței Pediatru.ro au pus în lumină utilitatea produselor fitoterapeutice în pediatrie, infecțiile respiratorii la copii, erori în practica pediatrică și alimentația copilului.  
 
Gestiunea informatică completă a activității medicului și farmacistului
Cu ocazia celor două evenimente, consultanții Pharmec au ajuns din nou alături de utilizatorii aplicațiilor informatice, cărora le-au exemplificat beneficiile utilizării soluțiilor Pharmec prin situații concrete de lucru în cabinet și farmacie. La rândul lor, participanții au folosit prilejul pentru a pune întrebări despre aspecte legate de ultima lună de activitate, influențată de introducerea cardurilor de sănătate în sistemul de sănătate.
 
Câteva fotografii de la eveniment pot fi vizualizate în galeria foto de mai jos.

Inapoi