Oportunități de învățare și stagii de practică

Pentru a susține dezvoltarea profesională a tinerilor la început de carieră, am dezvoltat proiectul Pharmec Educațional - pornit inițial ca o platformă de prezentări și seminarii în cadrul instituțiilor de învățământ cu profil medical și farmaceutic - și l-am extins și în zona de IT (și nu numai), oferind studenților oportunitatea de a se implica în stagii de practică sau internship-uri pe proiecte part-time alături de echipa Pharmec.
 
Dacă acum 10 ani studenților le era destul de dificil să efectueze un stagiu de practica în cadrul companiilor, în prezent lucrurile stau cu totul altfel: angajatorii au devenit mult mai flexibili, mai deschiși în a colabora cu marile centre universitare și dezvoltă numeroase proiecte pentru implicarea cât mai activă a studenților sau a proaspeților absolvenți. Astfel, deseori activitatea de intership (după limbajul corporatist) devine ,,rampa de lansare” în câmpul muncii pentru mulți dintre studenți, consideră Mariana Nastu, specialist resurse umane Pharmec. 
 
Oportunitățile de carieră pe care le oferim se adresează atât domeniului IT și medical-farmaceutic, cât și altor specializări – marketing, vânzări, resurse umane etc. Valorile pe care punem cel mai mult accent sunt profesionalismul, orientarea către client și inovația. Apreciem persoanele analitice și creative, adaptabile, care știu să își gestioneze corect timpul și care își doresc permanent să învețe ceva nou! 

De ce să faci primul pas în carieră alături de Pharmec?
 
Pentru că ne dorim alături tineri ambițioși, pe care îi ajutăm să se dezvolte profesional într-un mediu dinamic.
 
 
Iată ce spun stagiarii noștri:
 
Roxana: Stagiul de practică în cadrul Pharmec a fost o experință plăcută, din care am avut multe lucruri de învățat, mai ales datorită faptului că oamenii cu care am interacționat au fost deschiși, sociabili, mi-au răspuns la întrebări și mi-au explicat care este fluxul de lucru în companie, astfel încât să înțeleg mai bine rolul departamentului de resurse umane. (Afla mai multe)

Andrei: Totul a fost interesant întrucât nu am mai văzut niciodata „viața" dintr-o firmă de IT. Cred că bazele limbajului de programare SQL și faptul că am văzut modul în care se lucrează într-o firmă mă vor ajuta pe viitor. Per total a fost o experiență placută, în care am cunoscut multe persoane colegiale și muncitoare totodată, care m-au ajutat să aleg dacă voi continua cu informatica. (Afla mai multe)
 
 
Pentru programele de internship sau stagii de practică, sau pentru orice detalii și informații referitoare la posibilitățile de recrutare și colaborare în perioada studiilor, vă stăm la dispoziție la adresa educational@pharmec.ro